Нов тираж на детска книжка за
българските съкровища

Как да вдъхновим децата за чудесата на България? Как да им помогнем да обикнат тази чудна земя на смели войни и богата, митична история? Да ги поведем заедно с нас на чудно пътешествие в търсене на съкровищата на България. Навсякъде по света земята крие съкровища, много има и в България. Повечето, разбира се, не са намерени, но някои са открити и са показани в музеите.

Дари 1 лв за нов тираж на детската книжка за съкровищата на България, която Фондация “ИзиАрт” ще разпечата и разпространи със събраните средства.

За ИзиАрт

Кои са Фондация ИзиAрт?

Фондация „ИзиАрт“, с артистичен директор художничката Станка Желева, през последните години се утвърди като един от големите мениджъри на културни продукти за работа с най-важната част от нашето общество – децата. Фондацията организира десетки ателиета и фестивали из цяла България, на които запознава най-малките с чудото на изкуствата.

Мисия

Мисията на Фондация „ИзиAрт“ е да насърчи креативността и интереса към изкуствата у всяко дете, да създаде творческо пространство и възможности за талантливите деца на България и да образова нови публики за музеите и галериите в страната.

Цели

Нашите каузи

Направи чудо

С всяко твое дарение помагаш чудото за някого в нужда да стане реалност. Колкото повече помагаш, толкова
повече добрина създаваш. Всички събрани дарения се разпределят по равно за нашите три чудесни каузи.

Подкрепи чудесата като изпратиш SMS с ключова дума DMS CHUDESA на
официален DMS номер 17 777 - удобно и напълно сигурно.

Награди

Чудесата очакват
и теб

Дари и може да получиш някой от нашите чудни дарове.

Следващо теглене

дни
часа
минути
секунди

Участвай в нашата игра на чудесата. Всяко твое дарение помага на едно чудо да се превърне в реалност. И за да ти се отблагодарим за добрината, може да получиш някой от нашите чудни дарове. Следи тегленията, за да разбереш дали чудото ще дойде и при теб.

И сега нещо още по-чудесно: Сподели магията на чудесата с твоите приятели и в социалните мрежи – колкото повече разпространяваш чудесата, толкова по-бързо се сбъдват.

И сега следва най-доброто! Точките ти не се губят, ако не спечелиш в настоящото теглене, защото Чудо на чудесата ще дарява допълнително по Х% от Х на всеки Х точки, събрани от потребители, които не са имали възможност да спечелят във всяко от тегленията.

В магията на доброто

и на Чудо на чудесата повярваха: