Какво е чудото на Акушерски патронаж
за незрящи майки?

Всяка бъдеща и настояща майка има нужда от съпътстваща грижа в различни аспекти на живота и.
Акушерската професия обединява в компетентността си възможност да подкрепи усилията на жената в промоция на здраве, профилактика, грижа в състояние на болест.

За ИзиАрт

Кои са Фондация ИзиAрт?

Фондация „ИзиАрт“ е организация с нестопанска цел, която започва своята дейност през 2011 година, като създава и развива събития и културно-образователни програми за деца и възрастни в областта на изкуството, културата и науката.

Фондация „Изиарт“ има дългогодишен и разнообразен опит в съзадаването и изпълнението на културно-образователни проект, с които цели да въведе широката публика в света на изкуството и културата. Инициативоите на фондацията са насочени към насърчаване на креативността на децата и техните родители и превръщането на българските музей и художествени галерии в привлекателна и вдъхонвяваща социална среда.

Програмите на фондацияат са разработени по иновативен и понятен начин, който позволява историята на изкуството да бъде лесно достъпна и разбираема.

Мисия

Мисията на Фондация „ИзиAрт“ е да насърчи креативността и интереса към изкуствата у всяко дете, да създаде творческо пространство и възможности за талантливите деца на България и да образова нови публики за музеите и галериите в страната.

Цели

Нашите каузи

Направи чудо

С всяко твое дарение помагаш чудото за някого в нужда да стане реалност. Колкото повече помагаш, толкова
повече добрина създаваш. Всички събрани дарения се разпределят по равно за нашите три чудесни каузи.

Подкрепи чудесата като изпратиш SMS с ключова дума DMS CHUDESA на
официален DMS номер 17 777 - удобно и напълно сигурно.

Награди

Чудесата очакват
и теб

Дари и може да получиш някой от нашите чудни дарове.

Следващо теглене

дни
часа
минути
секунди

Участвай в нашата игра на чудесата. Всяко твое дарение помага на едно чудо да се превърне в реалност. И за да ти се отблагодарим за добрината, може да получиш някой от нашите чудни дарове. Следи тегленията, за да разбереш дали чудото ще дойде и при теб.

И сега нещо още по-чудесно: Сподели магията на чудесата с твоите приятели и в социалните мрежи – колкото повече разпространяваш чудесата, толкова по-бързо се сбъдват.

И сега следва най-доброто! Точките ти не се губят, ако не спечелиш в настоящото теглене, защото Чудо на чудесата ще дарява допълнително по Х% от Х на всеки Х точки, събрани от потребители, които не са имали възможност да спечелят във всяко от тегленията.

В магията на доброто

и на Чудо на чудесата повярваха: